Samen iets leuks doen: Workshop smeden


Samen iets leuks doen met je puber is heel waardevol en draagt bij aan een positieve relatie tussen jou en je puber. Om jou ook de gelegenheid te geven iets leuks te doen met je puber biedt SpiegelBalans een workshop smeden aan.

DSC 3136

Je moet het ijzer smeden als het heet is. Een bekend spreekwoord maar het is zeker waar.

We spelen met de vier elementen vuur, lucht, water en aarde. Smeden vraagt om wilskracht en doorzettingsvermogen maar het is vooral leuk om te doen.

Wil je dit ook eens meemaken meld je dan samen met je puber aan voor de workshop smeden. Onder leiding van de smid Harm-Jan Lenderink leer je om te gaan met het vuur, de temperatuur van het ijzer, de hamer en het aambeeld om het ijzer die vorm te geven die jij gekozen hebt.

Na een uitleg over het smeden kunnen jullie kiezen uit vier verschillende werkstukken om te maken. Je kunt iets voor elkaar maken maar ook samen aan een groter werkstuk werken.


DSC 3151

Veiligheid:

Minimumleeftijd: 11 jaar

Wij zorgen voor leren schorten, handschoenen en een veiligheidsbril

Van jou vragen we om katoenen of wollen kleding aan te trekken en dichte schoenen.

Let op: het is buiten onder een overkapping.

Wanneer: op een zaterdagmorgen op afspraak

Tijdstip: 9.30 – 12.00 uur

Kosten:  € 90,00 voor een ouder en een puber. Jullie krijgen je werkstuk mee naar huis en wij zorgen voor koffie, thee, fris en wat lekkers tijdens de workshop.

Er kunnen maximaal vier mensen deelnemen aan een workshop.  

Om je aan te melden klik hier

DSC 3154

Coachingspraktijk SpiegelBalans,  e-mail: spiegelbalans@me.com,  Telefoon +31 6 48 58 37 91. KvK Eindhoven:53774922   Lid BPSW, geregistreerd bij RegisterPlein.   © Anjo Lourens 2015