Persoonlijke begeleiding

Als je behoefte hebt om de problemen die jij met je puber ervaart individueel met mij te bespreken dan is het mogelijk om een aantal individuele gesprekken te plannen. Ik help je dan helder te krijgen wat het probleem is en welke andere manier van handelen jou zou kunnen helpen om weer van het moederschap én je puber te genieten.

Wat: indviduele begeleiding

Wanneer: op afspraak. Mail me spiegelbalans@me.com of bel me 0648583791 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Hoe: in en gesprekkenserie zoeken we samen naar de voor jou passende oplossing. Afhankelijk van jouw behoeften bepalen we het aantal gesprekken.  

Kosten: €75,00 voor een gesprek van 60-90 minuten

Mocht je na deze gesprekkenserie behoefte hebben aan meer gesprekken dan kun je een strippenkaart kopen van drie gesprekken die je in kunt wisselen op een moment dat jij er behoefte aan hebt.

De strippenkaart kost € 180,00

De methode

Ik werk met de methode TekenJeGesprek. Tijdens onze gesprekken geef ik in gesprekstekeningen jóuw verhaal weer. Met de keuze van de kleuren geef jij betekenis aan datgene wat je vertelt. Je probleem komt letterlijk voor je op tafel te liggen. Dit geeft overzicht en inzicht. Hierdoor kun je tot een voor jóu passende oplossing van je probleem komen.

Anderen die al met mij TekenJeGesprek hebben gedaan zeiden:

Marjo:

“Door de gesprekstekeningen kan ik teruglezen welke denkontwikkeling ik doorlopen heb, in een wisselfase in mijn leven. Door de kleurkeuze kijk ik anders naar mijn eigen leven. De bijdrage van Anjo is dat ze woorden en opmerkingen pakt en mij helder laat zien wat mijn kwaliteiten zijn. Ik heb daardoor een positieve ontwikkeling doorgemaakt. In de tekeningen kan ik dat terugzien.” 


Suzan:

"De methode die Anjo toepast door middel van het optisch weergeven van positieve en belemmerende factoren werkt zeer overzichtelijk en verhelderend. Door een opbouwende manier van vragen stellen en deze uit te tekenen in diverse kleuren en lijnen, kon ik veel gemakkelijker zelf ontdekken waar mijn belemmeringen lagen en welke oplossingen hierbij horen. En zelf de kern en oplossing ontdekken, is de sleutel tot een succesvolle vervolgstap van elk persoonlijk proces

Coachingspraktijk SpiegelBalans,  e-mail: spiegelbalans@me.com,  Telefoon +31 6 48 58 37 91. KvK Eindhoven:53774922   Lid BPSW, geregistreerd bij RegisterPlein.   © Anjo Lourens 2015