Bijzondere activiteiten 

Intervisiebegeleiding

Intervisie is een reflectieve werkzijze die jehelpt groeien als professional. Intervisie doe je met een groep vakgenoten op hetzelfde organisatieniveau die van en met elkaar leren. Intervisie gaat vooral over jouw porfessioneel handelen. Er wordt steeds gewerkt aan de hand van een, door een van de groepsleden, ingebrachte casus. Door elkaar op een methodische wijze te bevragen en de ingebrachte casus te bespreken kom je tot inzichten die jou weer verder helpen in je contact met je client of collega’s. In principe functioneert een intervisiegroep zelfstandig. Door methodisch te werken zullen ook degenen die geen casus inbrengen veel uit de bijeenkomsten halen. Bovendien voorkom je dat intervsie verzandt in een "praatgroepje"

Voor een startende intervisiegroep kan het fijn zijn om onder begeleiding van een intervisiecoach zich de methode eigen te maken.

Wilt u een intervisiegroep starten en zoekt u deskundige begeleiding. Dan nodig ik u uit contact met me op te nemen om te bespreken wat úw wensen en mijn mogelijkheden zijn.


 Vanaf najaar 2014 tot de zomer van 2016 begeleidde ik een intervisiegroep bij de opleiding voor praktijkopleiders bij Fontys verpleegkunde.

Op dit moment maak ik deel uit van een intervisiegroep die ik vanuit mijn expertise heb helpen opstarten.


Jobcoachbegeleiding

Voor het reintegratiebureau Styx Automotive verzorg ik voor ene paar dagdelen in de week de jobcoachbegeleiding van jongeren met een Wajong-status. 

Doel van deze beeleiding is de jongere, met een afstand tot de arbeidsmarkt, en de werkgver helpen een duurzame werkplek te creëren.


Trainingen 

Op aanvraag verzorg ik trainingen  gericht op het versterken van de communicatieve vaardigheden in een werkrelatie. Toepasbaar in de praktijk. Mijn trainingen zijn altijd op maat gemaakt aansluitend op de vragen van de deelnemers. Dit maakt iedere training uniek.

Zo heb ik het afgelopen jaar een training mogen verzorgen voor voor drie meewerkend voormannen in een bedrijf gericht op het versterken van hun leidinggevene vaardigheden.

Ook heb ik de Vrijwillig Ouderen Adviseurs in Nuenen mogen helpen met hun zoektocht naar de vraag achter de vraag.
spiegelbalans mobiel uitsnede


Coachingspraktijk SpiegelBalans,  e-mail: spiegelbalans@me.com,  Telefoon +31 6 48 58 37 91. KvK Eindhoven:53774922   Lid BPSW, geregistreerd bij RegisterPlein.   © Anjo Lourens 2015